Φωτια Σαμοσ - Σημειώνεται, ότι σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς προχώρησε η πυροσβεστική υπηρεσία σαμου και η αστυνομία.

Φωτια Σαμοσ - Σημειώνεται, ότι σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς προχώρησε η πυροσβεστική υπηρεσία σαμου και η αστυνομία.. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση. Η σάμος είναι ελληνικό νησί του ανατολικού αιγαίου περί το μέσον αυτού και ανατολικά του ικαρίου πελάγους, και ανήκει στον ομώνυμο νομό σάμου. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στη σάμο. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα ενοίκων και εργαζόμενων.

Καίει σε δασική έκταση και λόγω των ανέμων φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η πυροσβεστική από αέρος και από εδάφους να είναι τεράστια. Δύσκολη νύχτα σε κοκκάρι και μυτιληνιούς, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία και σπίτια. Είναι ένας τουριστικός προορισμός τεράστιος με αρκετούς τουρίστες. Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Στο σημείο, επί της εθνικής οδού σάμου καρλοβάσου, στο ύψος της γέφυρας μπλαμ, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντικών κλιμακίων.

Τι λέει ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου στο enikos.gr για τη ...
Τι λέει ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου στο enikos.gr για τη ... from media.enikos.gr
Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα. Οι φλόγες καίνε δασική έκταση ωστόσο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Δύσκολη η κατάσταση στη σάμο με την φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα και να υπάρχουν διάσπαρτες εστίες. Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν δύο ελικόπτερα, δύο αεροσκάφη ενώ επιστρατεύτηκε και το αεροσκάφος beriev. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση.

Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα.

Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν δύο ελικόπτερα, δύο αεροσκάφη ενώ επιστρατεύτηκε και το αεροσκάφος beriev. Με δήλωση του στα τοπικά μμε της σάμου ο υποστράτηγος της πυροσβεστικής, ιωάννης σταμούλης, συντονιστής. Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στους βουρλιώτες της σάμου. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα ενοίκων και εργαζόμενων. Όπως είπε πριν από λίγο ο δήμαρχος σάμου, γιώργος στάντζος μιλώντας σε πόρταλ από το πύρινο μέτωπο: Δύσκολη νύχτα σε κοκκάρι και μυτιληνιούς, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία και σπίτια. Προληπτική απομάκρυνση ενοίκων από ξενοδοχεία. «θα είναι μια δύσκολη νύχτα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά, που ξέσπασε στις 15:15 σε δασική έκταση στην περιοχή κονταίικα στη σάμο. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στους βουρλιώτες σάμου.

Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα. Από αέρος ρίψεις νερού κάνουν 2 καναντέρ και το μπέριεφ. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε υπενθυμίζουμε ότι η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, τόσο με επίγεια όσο και με εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Φωτιά ξέσπασε σε καταυλισμό ρομά στην πάτρα. Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στους βουρλιώτες της σάμου.

Από του Χάρου τα Δόντια: Χελώνα γλιτώνει από τα φοβερά ...
Από του Χάρου τα Δόντια: Χελώνα γλιτώνει από τα φοβερά ... from images32.inewsgr.com
Η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη. Προληπτική απομάκρυνση ενοίκων από ξενοδοχεία. Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στους βουρλιώτες σάμου. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Η φωτιά καίει δασική έκταση, δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Τι αναφέρει για τον πατέρα της και τα όσα έζησε τους τελευταίους δύο μήνες.

Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν δύο ελικόπτερα, δύο αεροσκάφη ενώ επιστρατεύτηκε και το αεροσκάφος beriev. Η σάμος είναι ελληνικό νησί του ανατολικού αιγαίου περί το μέσον αυτού και ανατολικά του ικαρίου πελάγους, και ανήκει στον ομώνυμο νομό σάμου. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Επί τόπου 22 πυροσβέστες με 13 οχήματα, εθελοντές και μηχανήματα δήμων. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση. Στο σημείο, επί της εθνικής οδού σάμου καρλοβάσου, στο ύψος της γέφυρας μπλαμ, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντικών κλιμακίων. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στη σάμο. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, έχει 32.974 κατοίκους. Όπως είπε πριν από λίγο ο δήμαρχος σάμου, γιώργος στάντζος μιλώντας σε πόρταλ από το πύρινο μέτωπο: Καίει δασική έκταση και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον περιορισμό του πύρινου μετώπου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Από αέρος ρίψεις νερού κάνουν 2 καναντέρ και το μπέριεφ. Για την κατάσβεση επιχειρούν 37 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 15 οχήματα, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες με υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν έχει εκκενωθεί το κοκκάρι. «θα είναι μια δύσκολη νύχτα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά, που ξέσπασε στις 15:15 σε δασική έκταση στην περιοχή κονταίικα στη σάμο.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ …Μπόμπα | Iciao
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ …Μπόμπα | Iciao from www.iciao.gr
Η σάμος είναι ελληνικό νησί του ανατολικού αιγαίου περί το μέσον αυτού και ανατολικά του ικαρίου πελάγους, και ανήκει στον ομώνυμο νομό σάμου. Φωτιά ξέσπασε στη σάμο σε δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, έχει 32.974 κατοίκους. Φωτιά ξέσπασε σε καταυλισμό ρομά στην πάτρα. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στη σάμο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα.

«θα είναι μια δύσκολη νύχτα.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή κέδρος. Καίει δασική έκταση και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον περιορισμό του πύρινου μετώπου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα. Δύσκολη νύχτα σε κοκκάρι και μυτιληνιούς, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία και σπίτια. Οι φλόγες καίνε δασική έκταση ωστόσο. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Προληπτική απομάκρυνση ενοίκων από ξενοδοχεία. Με δήλωση του στα τοπικά μμε της σάμου ο υποστράτηγος της πυροσβεστικής, ιωάννης σταμούλης, συντονιστής. Επί τόπου 22 πυροσβέστες με 13 οχήματα, εθελοντές και μηχανήματα δήμων. Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Η σάμος είναι ελληνικό νησί του ανατολικού αιγαίου περί το μέσον αυτού και ανατολικά του ικαρίου πελάγους, και ανήκει στον ομώνυμο νομό σάμου. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα ενοίκων και εργαζόμενων.

Post a Comment

0 Comments